Una nova sessió de Kids & Love ha arribat a l’estudi i aquesta vegada d’una manera diferent, una parella de germanets. Ells són els guanyadors del concurs d’Instagram que vam fer quan tot just iniciavem aquesta nova tendència de fotografia infantil, la idea del Smash Cake adaptat per a cada nen o situació.

Al concurs van participar més de 100 persones i els afortunats han pogut gaudir d’aquesta sessió personalitzada. Ells són el Jofre i la Bruna, uns germans fantàstics que es van portar súper bé! Tenien els rols familiars molt ben interioritzats i el Jofre, el germà gran, va cuidar de la Bruna amb molta estima i dedicació.

A Kids & Love el primer pas és fer una preproducció de la sessió i decidir una decoració. Com podeu veure, teníem el tema de les joguines de fusta, la bicicleta i el caminador convertit en marieta, que ens donava joc per a que l’ambientació fos amb tons neutres i el color rellevant el daurat. D’altra banda, i de casualitat, també era la decoració amb la que jo em vaig fer la foto per promocionar el concurs, un altre motiu per ser la decoració escollida per a la sessió.

A continuació us deixo un petit de recull de la sessió, espero que us agradi tant com a mi i si és així no dubteu a posar-vos en contacte amb mi. Estaré a la vostra disposició.

Salut!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies