ESPECTACLES

Un espectacle està ple de moments que passen desapercebuts i que mouen milers d'emocions

Gerard Martí fotografia espectacles Tarragona

Gerard Martí fotografia espectacles Tarragona

En la fotografia d’espectacles és molt important, per un fotògraf, tenir la capacitat de captar les emocions d’una cançó, d’una obra, d’un concert… per tal de poder congelar en una imatge les expressions que viuen tant el públic com els propis artistes. Per això, en l’àmbit de la fotografia espectacles Tarragona em considero un petit referent, ja que compto amb l’experiència d’haver pogut fotografiar tot tipus d’espectacles: des de concerts musicals fins a obres teatrals, tant al carrer com en sales de teatre per tot el camp de Tarragona.

Es tracta d’una disciplina que requereix una sèrie d’habilitats, tals com ho són l’agilitat per saber captar quins moments seran els més espectaculars per fotografiar, com pot ser el salt d’un cantant en el clímax d’una cançó, o bé el crit impetuós d’un artista al bell mig del teatre, etc., sempre tenint en compte el paper tan important que hi té la llum! A més, també cal comptar amb un bon equip fotogràfic que et permeti congelar completament aquestes imatges, de tal manera que puguis obtenir la fotografia espectacles Tarragona, ja que sovint, en els espectacles que fan referència als concerts, cal disparar a velocitats altes perquè els nostres artistes quedin immòbils en les nostres imatges.

Gerard Martí fotografia espectacles Tarragona

En aquesta disciplina tan espontània i original però a la vegada tan complicada de fotografiar, el fotògraf no ha de ser ningú més que el testimoni directe entre l’emissor i el receptor del missatge. És a dir, ha de ser aquell que capti la sinergia creada entre l’artista i l’espectador, d’on sorgeixen tota una sèrie de màgiques emocions, difícils d’explicar amb paraules. I és precisament tot això el que ha de captar el fotògraf, per tal d’obtenir fotografies espectaculars plenes d’art i sentiments. I això és al que em dedico, a la fotografia espectacles Tarragona.

El gran Robert Capa deia que “si una fotografia no és suficientment bona és perquè no t’has apropat suficientment” al que vols fotografiar. Aquesta cita adopta una importància molt rellevant en la fotografia d’espectacles. El fotògraf ha d’intentar captar les emocions d’una cançó o representació en imatges, i a la vegada, caçar les expressions i moments únics que viu el públic. En els espectacles, es tracta de ser testimoni directe de l’emissor i el receptor del missatge, en la seva relació d’artista i espectador, que crea una màgia difícil d’explicar amb paraules i que ens regala fotografies plenes d’art, sentiments i una certa ambigüitat que les fa especials.

Contacta amb mi

Si tens qualsevol pregunta o vols fer-me alguna consulta, no dubtis en contactar amb mi. Estaré encantat de poder atendre la teva trucada o de respondre’t a través de correu electrònic.

CONTACTE