QUI SÓC

Perquè ens busquem per a moments especials, per a instants únics que els dos necessitem.

Gerard Martí fotos embaràs Reus

Sóc en Gerard Martí, i ens busquem mútuament per moments especials, per instants únics que els dos necessitem i volem immortalitzar mitjançant l’art de la fotografia, com és immortalitzar en una sessió de fotos embaràs Reus. Em mires de la mateixa manera que jo et miro a tu; amb serietat i respecte. Des del dia més important de la teva vida, passant per l’amor que transmet un fill, intento captar l’essència de cada moment basant-me en dos aspectes característics com ho són l’espontaneïtat i la bellesa. I en aquest punt vull incidir en la importància que té per mi poder oferir-te un servei més com a professional, com és realitzar-te una sessió de fotos durant el teu embaràs.

Per mi la fotografia simbolitza l’art de mirar, triar i decidir quan fotografiar. Per això m’agrada tant fer fotografies familiars i fotos embaràs Reus. Perquè per mi, l’amor que desprenen les imatges que es capten entre dues persones que tenen una complicitat innata és un dels grans regals que m’ofereix la meva professió.

Gerard Martí fotos embaràs Reus

Parlo de fotografies que no només immortalitzen uns instants, sinó també tots aquells moments màgics viscuts durant els 9 mesos que ha durat el vostre embaràs, un fet que de ben segur us ha canviat la vida per complet! Com sempre, la sensibilitat és un punt crucial, i més en les esmentades fotos embaràs Reus, ja que han d’esdevenir fotografies que transmetin felicitat, tendresa i, sense dubte, molt d’amor.

En aquest cas, totes les sessions fotogràfiques familiars i d’embaràs, es poden realitzar ja sigui en exterior, en interior o bé en estudi, on així ho decideixi la parella en concret. Perquè la complicitat, l’alegria, la unió i la força que transmeten unes imatges familiars, condensen milers de sentiments en un sol retrat. Parlem d’una combinació de sensacions que es creen entre persones, plasmades en fotos embaràs Reus, on l’expressió corporal agafa un paper protagonista que explica tot allò que expressen els protagonistes de la sessió fotogràfica.

GERARD MARTÍ

Em mires de la mateixa manera que jo et miro: amb serietat i respecte. Perquè ens busquem per a moments especials, per a instants únics que els dos necessitem.

Des del dia més important de la teva vida, passant per l’amor que transmet un fill, a una carta de restaurant que ha de entrar pels ulls, intento captar l’essència del fet basant-me en dos aspectes característics com l’espontaneïtat i la bellesa. Simbolitza l’art de mirar, triar i decidir quan fotografiar.

M’he especialitzat en fotoperiodisme i fotografia de moda. I aquests títols, sumat a anys de freelance, importants empreses del sector on he treballat i les meves fotografies m’avalen per adaptar-me i oferir el que el client necessita.

Tinc joventut i a la vegada maduresa. Us oferiré el millor de mi per fer-vos sentir confiats i segurs abans, durant i després d’haver-me contractat.

Sóc el Gerard i vosaltres?

M’agrada fer fotografies familiars. L’amor que desprenen les imatges que es capten entre dues persones que tenen una complicitat innata és un dels grans regals que m’ofereix la meva professió.

Fotografiar en bodes és un autèntic privilegi. Somriures, mirades, gestos únics i llàgrimes d’alegria són els protagonistes de les imatges que guardaràs la resta de la teva vida, les del dia més important.

Contacta amb mi

Si tens qualsevol pregunta o vols fer-me alguna consulta, no dubtis en contactar amb mi. Estaré encantat de poder atendre la teva trucada o de respondre’t a través de correu electrònic.

CONTACTE