NENS I FAMÍLIES

Imatges plenes de complicitat

Gerard Martí fotografia infantil Reus

M’encanta crear imatges repletes de complicitat, i és per això que un dels altres serveis que ofereixo com a fotògraf és la fotografia infantil Reus, ja que els nens són i transmeten delicadesa i ingenuïtat i, a més, mostren tal com són, i no són més que l’alegria de qualsevol família!

La seva mirada és l’autèntic mirall de la seva ànima i, com a fotògraf, intento captar totes les característiques que fan que els més petits es mostrin especials, per tal de plasmar-ho en aquest àmbit de fotografia infantil Reus, ja sigui en interior, en exterior o bé en estudi.

Els moments que vius envoltat de l’infant i els pares, són tan tendres i indescriptibles que no pararies mai de fer “clic” a la càmera! Són petits moments que et permeten conèixer famílies, conèixer persones i històries que fan que mica en mica sumis experiències que et fan créixer no només com a professional sinó també com a persona, i fan que puguis oferir un servei de fotografia infantil Reus cada vegada millor.

Gerard Martí fotografia infantil Reus

A més, a banda de realitzar fotografies individuals als infants, també m’especialitzo en realitzar sessions de fotografia familiar. D’aquesta manera, considero que puc oferir un servei més ampli, complert i especialitzat en l’àmbit de la fotografia infantil Reus, ja que és un privilegi indescriptible poder captar no només l’infant en concret sinó també les mirades tendres i orgulloses dels seus respectius pares.

Per poder realitzar les millors fotografies en aquest sector tan especial i delicat, cal tenir en compte que s’han de realitzar en entorns molt propers a ells, especialment als infants, ja sigui a la seva pròpia casa, al parc on acostumen a jugar, etc. I per altra banda, en cas que es decideixi realitzar la sessió de fotografia infantil Reus en un estudi, cal fer que s’hi sentin com a casa! Per això, la sensibilitat del fotògraf sempre és un element imprescindible!

NENS

Els nens són delicadesa, ingenuïtat, mostren els sentiments tal com són i són l’alegria de qualsevol família. La seva mirada és l’autèntic mirall de la seva ànima i, com a fotògraf, intento captar totes les característiques que fan que els més petits es mostrin especials, per tal de plasmar-ho a les meves fotografies.

FAMÍLIES

Complicitat, alegria, unió, força i milers de sentiments en una imatge… Són una combinació de sensacions que es creen entre persones, plasmades en fotografies, on l’expressió corporal agafa un paper protagonista que explica tot allò que expresen dues persones o una família sencera i que tant costa d’expressar en paraules.

Contacta amb mi

Si tens qualsevol pregunta o vols fer-me alguna consulta, no dubtis en contactar amb mi. Estaré encantat de poder atendre la teva trucada o de respondre’t a través de correu electrònic.

CONTACTE