Aquí teniu una selecció de la sessió de fotografia infantil que vam fer a l’Adalés, una nena que li encanta la Minnie, que va voler aprofitar la seva disfressa de Carnaval amb aquesta fantàstica sessió. I ja la tenim aquí, preciosa, infantil i carinyosa com és ella.

El leitmotiv del reportatge, com veieu, han estat els piquets, el vermell i el negre i el caràcter infantil que hi va posar la nostra model.

Estem molt contents del resultat, i vosaltres? Us animeu a fer una sessió amb els vostres fills?

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies