Hola a tothom!

Després de molts anys de dedicació, aprenentatge, treballant per a múltiples empreses del Camp de Tarragona i de tota Catalunya, ha arribat el moment que tant estava esperant. Des de fa molts anys que recopilo alguns dels meus treballs, pensant en oferir una petita mostra a la xarxa. Així doncs, després de molt pensar, ja la tenim aquí!

Aquesta pàgina web us mostra una petita part de la meva feina, allò que m’apassiona i sense el que no podria viure. No em veig fent una altra cosa i sempre dic que si no existissin les càmeres, les hauria d’inventar per ser com sóc avui dia. M’encanta transmetre sentiments a través de les imatges que protagonitzen altres persones. Darrere de la càmera és on realment em sento especial. No m’amago darrere d’ella, sinó que m’expresso gràcies a ella. Intento a més enfocar aquesta habilitat a ajudar a empreses i a totes les persones que vulguin a obtenir la fotografia desitjada.

La fotografia és molt més que posar-se darrere d’una càmera, enfocar o prémer un botó. Es tracta de dominar la tècnica, tenir una relació constant amb la llum i una sensibilitat especial per desxifrar els sentiments que desprèn qualsevol persona. Tinc la gran sort d’haver convertit la meva gran passió en la meva professió i intento que aquest amor incondicional per la meva feina es vegi reflectit en la qualitat de les meves fotografies. Espero que a partir d’ara, qui no em conegui, pugui fer-ho cada dia més a través d’aquesta pàgina web, que actualitzaré amb futures feines i treballs i nous blogs on us explicaré tècniques, experiències i històries que espero que us encantin.

Gerard Martí.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies