Hola a tothom!

Després de molts anys de dedicació, aprenentatge, treballant per a múltiples empreses del Camp de Tarragona i de tota Catalunya, ha arribat el moment que tant estava esperant. Des de fa molts anys que recopilo alguns dels meus treballs, pensant en oferir una petita mostra a la xarxa. Així doncs, després de molt pensar, ja la tenim aquí!

Aquesta pàgina web us mostra una petita part de la meva feina, allò que m’apassiona i sense el que no podria viure. No em veig fent una altra cosa i sempre dic que si no existissin les càmeres, les hauria d’inventar per ser com sóc avui dia. M’encanta transmetre sentiments a través de les imatges que protagonitzen altres persones. Darrere de la càmera és on realment em sento especial. No m’amago darrere d’ella, sinó que m’expresso gràcies a ella. Intento a més enfocar aquesta habilitat a ajudar a empreses i a totes les persones que vulguin a obtenir la fotografia desitjada.

La fotografia és molt més que posar-se darrere d’una càmera, enfocar o prémer un botó. Es tracta de dominar la tècnica, tenir una relació constant amb la llum i una sensibilitat especial per desxifrar els sentiments que desprèn qualsevol persona. Tinc la gran sort d’haver convertit la meva gran passió en la meva professió i intento que aquest amor incondicional per la meva feina es vegi reflectit en la qualitat de les meves fotografies. Espero que a partir d’ara, qui no em conegui, pugui fer-ho cada dia més a través d’aquesta pàgina web, que actualitzaré amb futures feines i treballs i nous blogs on us explicaré tècniques, experiències i històries que espero que us encantin.

Gerard Martí.