MODA

Molt més que un model i un vestit. Es tracta d'expressar sentiments o explicar una història

Gerard Martí fotografia moda Tarragona

Gerard Martí fotògraf moda Tarragona

La moda va molt més enllà d’un model o un vestit en concret, i de retruc la fotografia de moda també, ja que cal incloure una sèrie d’elements i accessoris de més, com la localització, el maquillatge i els complements. I en aquest aspecte, el fotògraf moda Tarragona ha de lluir-se al màxim, en sintonia amb el model o la model que fotografia, per tal d’aportar-li una identitat i filosofia a través de cada foto, amb l’objectiu d’explicar un sentiment, una història o una emoció en cada fotografia de moda.

No es tracta només de fer fotografies a un model amb diverses peces de roba, es tracta d’anar més enllà i buscar un significat més a cada fotografia per poder aportar-hi un plus més, quelcom que la faci diferent i especial, ja sigui jugant amb la mirada del o de la model, jugant amb el fons, ja sigui d’estudi, d’exterior en un bosc o interior en una casa abandonada, etc. Hi ha una infinitat d’elements a tenir en compte en la fotografia de moda a Tarragona, i aquí hi juga un paper molt important la curiositat i la creativitat per part del fotògraf moda Tarragona, i en aquest cas, per part meva, que em caracteritzo pel meu afany en sempre voler més i més i ser cada vegada més original i creatiu.

Gerard Martí fotògraf moda Tarragona

Si tens un projecte entre mans i vols potenciar una marca de roba i necessites tenir un portfoli de fotografies per poder mostrar a la teva cartera de clients, no dubtis que has trobat el professional adequat per les teves necessitats! Fotografio tot tipus de models i tot tipus de projectes relacionats amb la moda com a fotògraf moda Tarragona.

Tinc una trajectòria marcada en l’àmbit de la moda, ja que m’he especialitzat en aquest sector, a banda del fotoperiodisme i, per això, vull ensenyar-vos una petita mostra d’alguns dels meus treballs. A més, com a professional vull donar un salt i destacar per sobre de la competència oferint un servei diferent i alternatiu com a fotògraf moda Tarragona.

La fotografia de moda va molt més enllà d’un model o un vestit. Inclou un conjunt d’elements molt importats com ara els accessoris, la localització, el maquillatge… amb els que el fotògraf ha d’extreure el màxim per donar una entitat, sentit i filosofia a cada peça de roba a través de la imatge. Els sentiments i una història són algunes de les claus que busco expressar a les meves fotografies de moda.

Contacta amb mi

Si tens qualsevol pregunta o vols fer-me alguna consulta, no dubtis en contactar amb mi. Estaré encantat de poder atendre la teva trucada o de respondre’t a través de correu electrònic.

CONTACTE