Kids és la nova tendència de sessions fotogràfiques que volem impulsar. Una nova manera d’entendre la fotografia infantil basant-se en la personalització de la sessió , única i específica per a cada infant, adequada als gustos dels nens i nenes i sobre tot exclusiva.

Aportem gran quantitat de material d’atrezzo i ens adaptem a tot allò que vulguin aportar els pares a cada sessió. Per mitjà d’una entrevista prèvia assolim una idea visual per tal de fer una bona preparació i producció de la sessió. Podreu triar els colors predominants, temàtica (aniversari, disfresses, nounats, estacions de l’any…) i finalitat.

Us animem a confiar amb aquest estil de fotografia i per començar, a les meves pàgines de Facebook i Instagram, fem un sorteig on regalem una sessió gratuïta. Només heu de ser amics meus o seguir-me i etiquetar a la publicació un mínim d’un amic a qui li pugui interessar. Dilluns que ve direm els guanyadors del sorteig.

Salut i KIDS!